Sałatka z jabłek, selera naciowego i sera

Składniki

  • 720g Jabłko

  • 12ml Ocet cydrowy

  • 180g Seler naciowy

  • 200g Ser cheddar

  • 30ml Sok z cytryny

czas przygotowania

Czas przygotowania:

15 minut

trudność

Trudność:

Łatwa

ilość porcji

Ilość porcji:

4

Sposób przygotownia:

Obrane jabłka po...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam quis varius lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nulla tortor tellus, consequat vel aliquam non, iaculis at est. Suspendisse mattis sollicitudin orci vitae pellentesque. Ut non neque a mi consequat posuere. Nulla elementum, ante sed tincidunt porta, lectus dui rhoncus magna, at posuere t scelerisque. Donec dapibus mauris vitae sem porta mollis. Proin vehicula, dui pretium pharetra cursus, dui lacus ultricies tellus, ac viverra nunc sem a lectus. Donec non gravida urna, at laoreet velit.entesque dui quis ullamcorper. Maecenas interdum maximus risusc vivagna, posuere t scelerisque. Donec dapibus mauris vitae sem porta mollis. Proin vehicula, dui pretium pharetra cursus.

wizualizacja potrawy

Wartości odżywcze (4 porcje):

Wartość energetyczna

1188 kcal

Wartość energetyczna

4936.00 kJ

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Aby zobaczyć wszystkie 92 wartości odżywcze, zaloguj się do programu DietetykPro.

Powrót do aktualności

Copyright 2024 Dietetykpro - wszelkie prawa zastrzeżone

Code & Design by

Strona wykorzystuje cookie

Strona dietetykpro.pl korzysta z ciasteczek w celu realizacji usług oraz dopasowania komunikacji do zainteresowań użytkownika. Korzystając z niej akceptujesz Politykę Prywatności