Zielone pierożki z warzywami na parze
Składniki
10g Cebula
60g Cukinia
20g Jaja kurze całe
40g Mąka pszenna pełnoziarnista
40g Mąka pszenna, typ 550
200g Mieszanka warzyw surowych, mrożona
5ml Oliwa z oliwek
12g Oliwki czarne, bez pestki
10g Ser ricotta, pełne mleko
20g Ser twarogowy chudy
40g Serek śmietankowy, naturalny
12g Szpinak, mrożony

Czas przygotowania:
60 minut

Trudność:
Średnia

Ilość porcji:
1
Sposób przygotowania:
Farsz: na niewie...

Wartości odżywcze (1 porcja):
Wartość energetyczna 649 kcal
Wartość energetyczna 2718.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie