Ryba w otrębach pszennych
Składniki
100g Cebula
10g Czosnek
51g Jaja kurze całe
2g Kurkuma, mielona
40g Makaron pełnoziarnisty, świderki
200g Mintaj, świeży
30ml Olej rzepakowy
20g Otręby pszenne
1g Pieprz czarny
6g Pietruszka, liście
21g Pomidory suszone na słońcu
1g Rozmaryn
1g Sól biała
100g Szpinak
10g Tymianek, świeży

Czas przygotowania:
40 minut

Trudność:
Łatwa

Ilość porcji:
2
Sposób przygotowania:
Mintaja dokładni...

Wartości odżywcze (2 porcje):
Wartość energetyczna 824 kcal
Wartość energetyczna 3436.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie