Pikantna potrawka
Składniki
200g Cebula
15g Czosnek
85g Fasola czerwona, konserwowa, odsączona, opłukana wodą
1000g Indyk, mięso mielone
1g Kminek, suszony
100g Koncentrat pomidorowy, 30%
240g Kukurydza, konserwowa
460g Papryka czerwona
1g Papryka, w proszku
280g Papryka zielona
280g Papryka żółta
1g Pieprz czarny
500g Przecier pomidorowy
1g Sól biała

Czas przygotowania:
60 minut

Trudność:
Łatwa

Ilość porcji:
8
Sposób przygotowania:
Fasolę przepłuka...

Wartości odżywcze (8 porcji):
Wartość energetyczna 2504 kcal
Wartość energetyczna 10472.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie