Botwina zupa
Składniki
150g Boćwina
50g Burak
30g Cebula
1g Czosnek
90g Fasola czerwona, konserwowa, odsączona, opłukana wodą
70g Groszek zielony
2g Kmin rzymski, suszony
8g Koper ogrodowy
2g Liście kolendry, suszone
45g Marchew
2ml Olej kokosowy
1g Pieprz czarny
12g Pietruszka, liście
170g Pomidor
12ml Sok z cytryny
4g Sól biała
180g Ziemniaki, wczesne

Czas przygotowania:
30 minut

Trudność:
Średnia

Ilość porcji:
6
Sposób przygotowania:
Wszystkie warzyw...

Wartości odżywcze (6 porcji):
Wartość energetyczna 462 kcal
Wartość energetyczna 1938.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie