Sałatka makaronowa z indykiem
Składniki
150g Kukurydza, konserwowa
200g Makaron pełnoziarnisty, świderki
400g Mięso z piersi indyka, bez skóry
60ml Oliwa z oliwek
24g Oliwki zielone, marynowane, konserwowe
3g Oregano, suszone
1g Papryka, w proszku
3g Pieprz biały
15g Pietruszka, liście
30g Pomidory suszone na słońcu, w oleju
18ml Sok z cytryny
2g Sól biała

Czas przygotowania:
25 minut

Trudność:
Średnia

Ilość porcji:
4
Sposób przygotowania:
Kukurydzę wsypać...

Wartości odżywcze (4 porcje):
Wartość energetyczna 1852 kcal
Wartość energetyczna 7728.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie