Udka duszone z warzywami
Składniki
1g Bazylia, suszona
5g Czosnek
4g Koper ogrodowy
1g Kurkuma, mielona
1g Majeranek, suszony
45g Marchew
120g Mięso z ud kurczaka, bez skóry
5ml Olej rzepakowy
1g Oregano, suszone
1g Pieprz czarny
40g Pietruszka, korzeń
50g Por
1g Rozmaryn, suszony
50g Seler korzeniowy
6ml Sok z cytryny
1g Sól biała
180g Ziemniaki, późne

Czas przygotowania:
60 minut

Trudność:
Łatwa

Ilość porcji:
1
Sposób przygotowania:
Udka umyć, natrz...

Wartości odżywcze (1 porcja):
Wartość energetyczna 444 kcal
Wartość energetyczna 1861.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie