Tort bezowy z orzechami i daktylami w wersji light
Składniki
280ml Białko jaja kurzego
45g Daktyle, suszone
4ml Ekstrakt wanilii, bez alkoholu
28g Ksylitol
40ml Mleko kokosowe, surowe
30g Orzechy włoskie
2g Proszek do pieczenia
250g Serek homogenizowany, naturalny
250g Serek śmietankowy, naturalny
20g Skrobia kukurydziana
8g Żelatyna
40ml Żółtko jaja kurzego

Czas przygotowania:
60 minut

Trudność:
Średnia

Ilość porcji:
10
Sposób przygotowania:
Ubić pianę. Do u...

Wartości odżywcze (10 porcji):
Wartość energetyczna 17300 kcal
Wartość energetyczna 72600.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie