Warzywa po indyjsku z mango i orzeszkami
Składniki
20g Cebula dymka
5g Czosnek
50g Groszek zielony
5g Korzeń imbiru, surowy
3g Majeranek, suszony
150g Mango
10g Masło orzechowe kremowe
30ml Olej rzepakowy
3g Oregano, suszone
10g Orzechy arachidowe
10g Papryka chili
35g Papryka zielona
60g Pieczarka uprawna, świeża
1g Pieprz czarny
50g Ryż basmati
3g Sos sojowy
2g Sól biała

Czas przygotowania:
45 minut

Trudność:
Średnia

Ilość porcji:
1
Sposób przygotowania:
Mango obrać, usu...

Wartości odżywcze (1 porcja):
Wartość energetyczna 773 kcal
Wartość energetyczna 3213.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie