Makaron ze szparagami i czarnymi oliwkami w sosie śmietanowym
Składniki
100g Cebula czerwona
2g Curry, w proszku
2g Kolendra, nasiona
350g Makaron żytni razowy, rurka
25g Miód pszczeli
70ml Mleko spożywcze, 2% tłuszczu
10ml Oliwa z oliwek
60g Oliwki czarne, bez pestki
1g Pieprz czarny
4g Sól biała
500g Szparagi
150g Szpinak
100g Śmietana, 12% tłuszczu

Czas przygotowania:
35 minut

Trudność:
Średnia

Ilość porcji:
4
Sposób przygotowania:
Szparagi (z odci...

Wartości odżywcze (4 porcje):
Wartość energetyczna 1828 kcal
Wartość energetyczna 7636.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie