Gulasz z czerwoną fasolą
Składniki
200g Bułki mieszane, z cebulą
240g Fasola czerwona, konserwowa, odsączona, opłukana wodą
120g Kukurydza, konserwowa
45g Marchew
20ml Olej rzepakowy
1g Papryka chili, w proszku
240g Papryka czerwona
1g Papryka, w proszku
120g Pieczarka uprawna, świeża
1g Pieprz czarny
80g Pietruszka, korzeń
400g Pomidory w puszce
180g Ryż biały
1g Sól biała

Czas przygotowania:
25 minut

Trudność:
Łatwa

Ilość porcji:
4
Sposób przygotowania:
Cebulę posiekać ...

Wartości odżywcze (4 porcje):
Wartość energetyczna 2092 kcal
Wartość energetyczna 8800.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie