Gulasz z fasolką szparagową
Składniki
100g Cebula
180g Fasola szparagowa
200g Kasza jęczmienna, pęczak
90g Marchew
30ml Olej rzepakowy
3g Oregano, suszone
2g Papryka chili, w proszku
230g Papryka czerwona
3g Papryka, w proszku
140g Papryka zielona
1g Pieprz czarny
15g Pietruszka, liście
3g Sól biała
300g Wołowina, łopatka surowa

Czas przygotowania:
60 minut

Trudność:
Łatwa

Ilość porcji:
4
Sposób przygotowania:
Pokroić mięso w ...

Wartości odżywcze (4 porcje):
Wartość energetyczna 1648 kcal
Wartość energetyczna 6916.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie