Ciasto owsiane ze śliwkami bez cukru

Składniki

  • 50g Erytrol

  • 100g Jaja kurze, całe

  • 150g Jogurt naturalny, 2% tłuszczu

  • 260g Mąka orkiszowa

  • 100ml Mleko 2% tłuszczu

  • 30ml Olej rzepakowy

  • 100g Płatki owsiane

  • 4g Proszek do pieczenia

  • 550g Śliwki

czas przygotowania

Czas przygotowania:

45 minut

trudność

Trudność:

Łatwa

ilość porcji

Ilość porcji:

10

Sposób przygotownia:

Piekarnik nagrza...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam quis varius lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nulla tortor tellus, consequat vel aliquam non, iaculis at est. Suspendisse mattis sollicitudin orci vitae pellentesque. Ut non neque a mi consequat posuere. Nulla elementum, ante sed tincidunt porta, lectus dui rhoncus magna, at posuere t scelerisque. Donec dapibus mauris vitae sem porta mollis. Proin vehicula, dui pretium pharetra cursus, dui lacus ultricies tellus, ac viverra nunc sem a lectus. Donec non gravida urna, at laoreet velit.entesque dui quis ullamcorper. Maecenas interdum maximus risusc vivagna, posuere t scelerisque. Donec dapibus mauris vitae sem porta mollis. Proin vehicula, dui pretium pharetra cursus.

wizualizacja potrawy

Wartości odżywcze (10 porcji):

Wartość energetyczna

21300 kcal

Wartość energetyczna

89100.00 kJ

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Aby zobaczyć wszystkie 92 wartości odżywcze, zaloguj się do programu DietetykPro.

Powrót do aktualności

Copyright 2024 Dietetykpro - wszelkie prawa zastrzeżone

Code & Design by

Strona wykorzystuje cookie

Strona dietetykpro.pl korzysta z ciasteczek w celu realizacji usług oraz dopasowania komunikacji do zainteresowań użytkownika. Korzystając z niej akceptujesz Politykę Prywatności