Makaron ryżowy z warzywami
Składniki
400g Brokuły
40g Cebula dymka
10g Czosnek
100g Fasolka szparagowa, mrożona
10g Korzeń imbiru, surowy
160g Makaron ryżowy
90g Marchew
25g Miód pszczeli
20ml Olej kokosowy
10ml Olej rzepakowy
10g Papryka chili
24g Pietruszka, liście
20g Sezam, nasiona
12ml Sok z cytryny
40g Sos sojowy
1g Sól biała

Czas przygotowania:
25 minut

Trudność:
Łatwa

Ilość porcji:
4
Sposób przygotowania:
W większym garnk...

Wartości odżywcze (4 porcje):
Wartość energetyczna 5184 kcal
Wartość energetyczna 21808.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie