Jabłka pod orzechową kruszonką

Składniki

  • 100g Cukier brązowy

  • 8g Cukier waniliowy

  • 12g Cynamon, mielony

  • 1080g Jabłko

  • 100g Masło ekstra

  • 100g Mąka pszenna biała, uniwersalna

  • 100g Orzechy włoskie

czas przygotowania

Czas przygotowania:

90 minut

trudność

Trudność:

Łatwa

ilość porcji

Ilość porcji:

6

Sposób przygotownia:

Jabłka obrać, po...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam quis varius lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nulla tortor tellus, consequat vel aliquam non, iaculis at est. Suspendisse mattis sollicitudin orci vitae pellentesque. Ut non neque a mi consequat posuere. Nulla elementum, ante sed tincidunt porta, lectus dui rhoncus magna, at posuere t scelerisque. Donec dapibus mauris vitae sem porta mollis. Proin vehicula, dui pretium pharetra cursus, dui lacus ultricies tellus, ac viverra nunc sem a lectus. Donec non gravida urna, at laoreet velit.entesque dui quis ullamcorper. Maecenas interdum maximus risusc vivagna, posuere t scelerisque. Donec dapibus mauris vitae sem porta mollis. Proin vehicula, dui pretium pharetra cursus.

wizualizacja potrawy

Wartości odżywcze (6 porcji):

Wartość energetyczna

2760 kcal

Wartość energetyczna

11460.00 kJ

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Aby zobaczyć wszystkie 92 wartości odżywcze, zaloguj się do programu DietetykPro.

Powrót do aktualności

Copyright 2024 Dietetykpro - wszelkie prawa zastrzeżone

Code & Design by

Strona wykorzystuje cookie

Strona dietetykpro.pl korzysta z ciasteczek w celu realizacji usług oraz dopasowania komunikacji do zainteresowań użytkownika. Korzystając z niej akceptujesz Politykę Prywatności