Makaron z pieczarkami i selerem naciowym
Składniki
40g Cebula czerwona
1g Cukier
6g Czosnek
50g Makaron pełnoziarnisty, spaghetti
6ml Ocet balsamiczny
10ml Olej rzepakowy
15g Oliwki czarne, bez pestki
2g Oregano, suszone
80g Pieczarka uprawna, świeża
1g Pieprz czarny
14g Pomidory suszone w oleju
40g Por
100g Przecier pomidorowy
45g Seler naciowy łodyga
1g Sól biała

Czas przygotowania:
40 minut

Trudność:
Łatwa

Ilość porcji:
1
Sposób przygotowania:
Makaron przygoto...

Wartości odżywcze (1 porcja):
Wartość energetyczna 422 kcal
Wartość energetyczna 1757.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie