Tajska zupa z kurczakiem i makaronem ryżowym
Składniki
960ml Bulion rosołowy
100g Cebula czerwona
40g Cebula dymka
10g Czosnek
40g Korzeń imbiru, surowy
80g Kukurydza, konserwowa
4g Kurkuma, mielona
50g Makaron ryżowy
200g Mięso z piersi kurczaka, bez skóry
200ml Mleko kokosowe, surowe
20ml Olej rzepakowy
20g Papryka chili
2g Papryka chili, w proszku
115g Papryka czerwona
2g Papryka, w proszku
115g Papryka żółta

Czas przygotowania:
40 minut

Trudność:
Łatwa

Ilość porcji:
3
Sposób przygotowania:
Na rozgrzaną pat...

Wartości odżywcze (3 porcje):
Wartość energetyczna 1338 kcal
Wartość energetyczna 5604.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie