Risotto z kurczakiem i warzywami
Składniki
6g Bazylia, świeża
500ml Bulion warzywny
45g Marchew
200g Mięso z piersi kurczaka, bez skóry
20ml Olej rzepakowy
230g Papryka żółta
1g Pieprz czarny
40g Pietruszka, korzeń
70g Por
150g Ryż biały długoziarnisty
50g Ser ricotta, pełne mleko
9g Skórka cytrynowa
6ml Sok z cytryny
1g Sól biała
50g Szalotka

Czas przygotowania:
35 minut

Trudność:
Łatwa

Ilość porcji:
3
Sposób przygotowania:
Pierś kurczaka p...

Wartości odżywcze (3 porcje):
Wartość energetyczna 1203 kcal
Wartość energetyczna 5037.00 kJ
Aby zobaczyć wszystkie
92 wartości odżywcze, zaloguj się
do programu DietetykPro.
Pokaż wszystkie