Gnocchi z pesto pietruszkowym i fasolką szparagową

Składniki

  • 5g Czosnek

  • 300g Fasola szparagowa

  • 150g Gnocchi

  • 30ml Oliwa z oliwek

  • 35g Orzechy nerkowca

  • 36g Pietruszka, liście

  • 36g Ser parmezan, tarty

czas przygotowania

Czas przygotowania:

30 minut

trudność

Trudność:

Łatwa

ilość porcji

Ilość porcji:

2

Sposób przygotownia:

Natkę pietruszki...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam quis varius lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nulla tortor tellus, consequat vel aliquam non, iaculis at est. Suspendisse mattis sollicitudin orci vitae pellentesque. Ut non neque a mi consequat posuere. Nulla elementum, ante sed tincidunt porta, lectus dui rhoncus magna, at posuere t scelerisque. Donec dapibus mauris vitae sem porta mollis. Proin vehicula, dui pretium pharetra cursus, dui lacus ultricies tellus, ac viverra nunc sem a lectus. Donec non gravida urna, at laoreet velit.entesque dui quis ullamcorper. Maecenas interdum maximus risusc vivagna, posuere t scelerisque. Donec dapibus mauris vitae sem porta mollis. Proin vehicula, dui pretium pharetra cursus.

wizualizacja potrawy

Wartości odżywcze (2 porcje):

Wartość energetyczna

1002 kcal

Wartość energetyczna

4190.00 kJ

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Lorem ipsum

lorem ipsum

Aby zobaczyć wszystkie 92 wartości odżywcze, zaloguj się do programu DietetykPro.

Powrót do aktualności

Copyright 2024 Dietetykpro - wszelkie prawa zastrzeżone

Code & Design by

Strona wykorzystuje cookie

Strona dietetykpro.pl korzysta z ciasteczek w celu realizacji usług oraz dopasowania komunikacji do zainteresowań użytkownika. Korzystając z niej akceptujesz Politykę Prywatności